Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλά περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Λάνκαστερ της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τους πυροβολισμούς - Πώς αστυνομικοί βοηθούν τον τραυματία

Σύμφωνα με τον ιστότοπο LancasterOnline, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε στο Park City Center γύρω στις 15.15, τοπική ώρα, όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί. Διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους πολίτες και ότι το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό. Ο ιστότοπος σημείωσε ότι τα ασθενοφόρα κλήθηκαν γιατί υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς από σφαίρες και ποδοπάτημα. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται άνθρωποι να τρέχουν ουρλιάζοντας, αφού ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με άλλο τοπικό μέσο ενημέρωσης, τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε. Δύο γυναίκες είπαν σε έναν δημοσιογράφο της York Daily Record ότι κρύφτηκαν στην ντουλάπα ενός καταστήματος αφού άκουσαν κραυγές και είδαν ανθρώπους να τρέχουν. «Το Park City Mall είναι κλειστό λόγω ενός αστυνομικού συμβάντος. Δεν υπάρχει άμεση απειλή ή κίνδυνος για το κοινό αυτή τη στιγμή. Το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου» ανέφερε η αστυνομία. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί είπαν ότι η κατάσταση έχει «σταθεροποιηθεί»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA