Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερωτικά μηνύματα σε υπάλληλο της Microsoft ενώ ήταν παντρεμένος έστελνε ο Μπιλ Γκέιτς. Χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση κορυφαίων στελεχών του τεχνολογικού κολοσσού προκειμένου ο μεγιστάνας να σταματήσει να φλερτάρει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Μελίντα και ο Μπιλ Γκέιτς κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου μετά από 27 χρόνια έγγαμου βίου και έκτοτε δεν είναι λίγες οι αποκαλύψεις για τις... αταξίες του δισεκατομμυριούχου. 

Διαβάστε ακόμη: Μπιλ Γκέιτς: «Σπάει» τη σιωπή του για το διαζύγιο - Παραδέχτηκε ότι φταίει και βούρκωσε

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το 2008 ο Μπιλ Γκέιτς ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελίνα έστελνε ερωτικά μηνύματα σε υπάλληλο της εταιρείας.  Δυο κορυφαία στελέχη της Microsoft, o Μπραντ Σμιθ και η Λίσα Μπρούμελ, πραγματοποίησαν μια συνάντηση με τον Γκέιτς, στον οποίον είπαν ότι τα εν λόγω ερωτικά μηνύματα ήταν ακατάλληλα και ότι έπρεπε να σταματήσει. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας τούς απάντησε ότι τα μηνύματα e-mail ήταν μεν «ερωτικά», αλλά «όχι υπερβολικώς σεξουαλικά». Το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft έλαβε την απόφαση να μην προβεί σε περαιτέρω ενέργειες κατά του Γκέιτς.

Εξωσυζυγικές σχέσεις 

Το 1992, το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ενημερώθηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε εξωσυζυγική σχέση με ένα κορυφαίο στέλεχος της Microsoft. Το 2020, εγκατέλειψε το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft, όταν έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε επίσης εντός της εταιρείας αλλά το 2002. Από την πλευρά του ο βιογράφος του Μπιλ Γκέιτς, Τζέιμς Γουάλας, αποκαλύπτει πως «δεν ήταν καθόλου σπασίκλας» αλλά διοργάνωνε πάρτι στα οποία οι καλεσμένοι ήταν γυμνοί και για τα οποία προσελάμβανε πολλές στρίπερ. 

«Πολλά από τα τότε παιδιά της Microsoft ήταν νεαρά παιδιά, και έκαναν «άγρια» πάρτι με στριπτιζέζ στο Σιάτλ και πήγαιναν στο σπίτι του Μπιλ», αναφέρει. Δεν ήταν «παπαδοπαίδι» τότε, έκανε τη ζωή του, λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως ο Γκέιτς εκτός από τα πάρτι, επισκεπτόταν και strip club.  Ο Ουάλας δίνει λεπτομέρειες, κάνοντας λόγο για περιβόητα πάρτι στην εξωτερική πισίνα του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου, όπου καλεσμένοι και στριπτιζέζ διασκέδαζαν γυμνοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA