Μενού
  • Α-
  • Α+

Προβλήματα σύνδεσης αντιμετωπίζουν χιλιάδες χρήστες του Netflix σε όλο τον κόσμο, με τις αναφορές στο Διαδίκτυο να πληθαίνουν με γεωμετρική ταχύτητα. Οπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, η πλειονότητα των χρηστών αναφέρουν πως τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο επίσημο site της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου με αστραπιαίους ρυθμούς.

Αμέτρητοι είναι οι χρήστες της πλατφόρμας που μιλούν για προβλήματα στις ΗΠΑ, ενώ παρόμοιες αναφορές υπάρχουν και από χώρες όπως η Κίνα, ο Καναδάς και πολλές επίσης στην Ευρώπη. Μάλιστα, σύμφωνα με το downdetector.gr προβλήματα έχουν καταγραφεί και στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και της Daily Mail, η διακοπή χτύπησε γύρω στις 22:00 σε ΗΠΑ, Κίνα, Καναδά, αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης με τη χώρα μας να μην αποτελεί εξαίρεση. H πλειονότητα των χρηστών είχε πρόβλημα στη σύνδεση μέσω σταθερού υπολογιστή, ενώ άλλοι ανέφεραν πως η πρόσβαση επανήλθε για λίγη ώρα και μετά από 20 δευτερόλεπτα η πλατφόρμα είχε «πέσει» ξανά.

Το πρόβλημα διήρκησε περίπου μία ώρα και έρχεται να προστεθεί στο εξάωρο «κραχ» των Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger προ δύο εβδομάδων, τη Δευτέρα (4/10).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA