Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά στον τηλεοπτικό αέρα. Από το να βγει μαύρο στην οθόνη, μέχρι να ακουστούν «γαλλικά», να εμφανιστούν τίποτα γυμνοί πίσω από κάποια σύνδεση με skype και κυριολεκτικά χίλια δυο άλλα περιστατικά που έχουν συμβεί κατά καιρούς. Ενα δελτίο καιρού λοιπόν, έμελλε να στιγματιστεί από εικόνες σκληρού πορνό το βίντεο να γίνει viral!

Την ώρα που η μετεωρολόγος έδινε την πρόγνωση του καιρού, δίπλα από την οθόνη με τους καιρικούς χάρτες, έπαιζε μια ταινία πορνό! Οσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την μετεωρολόγο Μισέλ Μπος την ώρα που εκείνη μετέδιδε την πρόγνωση, πίσω της έπαιζε hard core αισθησιακή ταινία. Οι τηλεθεατές, επί 13 δευτερόλεπτα, έβλεπαν στους δέκτες τους πορνό 18:30 απόγευμα Κυριακής! Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και η συμπαρουσιάστριά της Κόντι Πράκτορ συνέχιζαν περιχαρείς τον διάλογο, γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν είχαν πάρει... χαμπάρι τι γινόταν!

Το πορνογραφικό βίντεο προβλήθηκε την ώρα που η Αμερικανή μετεωρολόγος ενημέρωνε τους συμπολίτες της πως «αναμένεται καλός καιρός για τις επόμενες ημέρες μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ήπιες θερμοκρασίες». Ωστόσο, εκείνη την ώρα, αγνοούσαν ότι στο πλάνο προβαλλόταν παράλληλα και σκληρό σεξ. Το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM απολογήθηκε για το ακατάλληλο θέαμα και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε ανάλογο ατόπημα. «Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA