ΔΙΕΘΝΗ
20/10/2021 22:08

Ροζ βίντεο στο ψευδοκράτος: «Πρόκειται για συνωμοσία και μοντάζ», απαντά ο Ερσάν Σανέρ

Να σώσει το προφίλ του προσπαθεί ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον ίδιο να συμμετέχει σε «ροζ» βίντεο - Είναι προϊόν συνωμοσίας και μοντάζ λέει

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ροζ βίντεο στο ψευδοκράτος: «Πρόκειται για συνωμοσία και μοντάζ», απαντά ο Ερσάν Σανέρ
Ο Ερσάν Σανέρ (Πηγή: basbakanlik.gov.ct.tr)
Ανάγνωση:

Απέλπιδα προσπάθεια να... σώσει το προφίλ του κάνει ο αποκαλούμενος «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο με ροζ βίντεο. Ο ίδιος, θέλησε να περάσει στην «αντεπίθεση» κάνοντας λόγο για συνωμοσία και προϊόν μοντάζ στη βιντεοκλήση με την ημίγυμνη γυναίκα: «Εγινα στόχος μιας πολύ άσχημης δυσφήμησης με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι προϊόν επεξεργασίας με τη μέγιστη χρήση των τεχνολογικών δυνατοτήτων. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να με εμποδίσει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, όχι με πολιτικό αγώνα, αλλά με ανοίκειες επιθέσεις. Υπάρχει μια συνωμοσία σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου για αυτόν τον σκοπό», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας πως υπάρχουν ενδείξεις συνεργασίας με τον υπόκοσμο:

«Το θέμα δεν είμαι μόνο εγώ. Επίθεση δεχθήκαμε εγώ, η οικογένειά μου, το κόμμα μου και οι πολιτικοί θεσμοί μας. Γι' αυτό συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους νομικούς μας συμβούλους και τους συναγωνιστές μου. Πάντα θεωρούσα καθήκον μου να προστατεύσω τη γαλήνη, την ενότητα και την αλληλεγγύη της οικογένειάς μου, του κόμματός μας, των ανθρώπων μας και των συμφερόντων τους. Αφήνω στην κρίση του λαού μας και των μελών του κόμματός μας το τι μπορούν να κάνουν εκείνοι που ακολουθούν αυτόν τον δρόμο, όταν αποκτήσουν αυτό το αξίωμα», κατέληξε.

«Το κινητό αγοράστηκε στη νότια Κύπρο»

«Καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο 10ημερο πριν τις εσωκομματικές εκλογές, εστάλη ένα βίντεο - προϊόν μοντάζ, από κινητό που αγοράστηκε από τη «νότια Κύπρο», είπε μεταξύ άλλων, θέλοντας να αναστρέψει την κατάσταση που δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10), όταν κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σανέρ ανέφερε ότι σε αυτό το πλαίσιο και ακούγοντας τη βάση του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, αλλά και για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες, συνεχίζοντας τις καλές σχέσεις με την Τουρκία, έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΕΕ στο εκλογικό συνέδριο, που πραγματοποιείται στις 30 και 31 Οκτωβρίου. Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοκλήσης στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και μια ημίγυμνη γυναίκα, είπε ότι είχε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα γινόταν, αλλά ο ίδιος δεν πίστευε πως οι αντίπαλοί του «θα έφταναν σε τόσο χαμηλό επίπεδο για να αποκτήσουν ένα αξίωμα, βλάπτοντας την οικογένεια ενός ατόμου, το οικογενειακό του περιβάλλον και το κόμμα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ