Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μετά το τέλος του αγώνα που έδωσε η ομάδα στο Μπριζ στο πλαίσιο του Champions League.

Άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν έξω από πάρκινγκ στο Ντρόνγκεν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ΜΕΘ νοσοκομείου της πόλης. Ο οπαδός της Σίτι είναι κάτοικος Βελγίου, με τις αρχές να κάνουν έρευνα για τους δράστες.

«Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ομολόγους μας στην Μπριζ, καθώς και με τη βελγική και την αστυνομία του Μάντσεστερ για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες. Οι σκέψεις μας και οι καλύτερες ευχές μας απευθύνονται στην οικογένεια και τους φίλους του φιλάθλου μας, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Κλαμπ Μπριζ αποδοκιμάζει έντονα κάθε εγκληματική συμπεριφορά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», ανακοίνωσε από την πλευρά του ο σύλλογος από το Βέλγιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA