Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αυστραλιανές Αρχές προσφέρουν αμοιβή 1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (750.000 δολάρια ΗΠΑ) σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της 4χρονης Cleo Smith που εξαφανίστηκε σε απομακρυσμένο κάμπινγκ ενώ ήταν με τους γονείς της. Η Cleo Smith εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται στη σκηνή της οικογένειάς της στο παράκτιο στρατόπεδο Quobba Blowholes στη Δυτική Αυστραλία νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμη: Αυστραλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονης - Ελειπε με τον υπνόσακό της από το κάμπινγκ

Η μητέρα της είπε ότι ανακάλυψε τη σκηνή ανοιχτή αργότερα εκείνο το πρωί και το κορίτσι εξαφανίστηκε, μαζί με τον υπνόσακό της. Οι έρευνες γίνονται τόσο αεροπορικώς όσο και θαλάσσια από τις Αρχές. «Κάποιος έχει τη γνώση που μπορεί να βοηθήσει - και τώρα υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για τους οποίους πρέπει να βγείτε μπροστά», είπε ο Επίτροπος της Αστυνομίας της Δυτικής Αυστραλίας, Col Blanch. 

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ανησυχούσαν πως η Cleo μπορεί να μην είχε φύγει από την περιοχή μόνη της, επειδή το φερμουάρ της σκηνής άνοιξε σε ψηλότερο σημείο από αυτό που θα μπορούσε να φτάσει. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρούμε την Cleo ζωντανή, αλλά φοβόμαστε σοβαρά την ασφάλειά της», δήλωσε ένας από τους επικεφαλής της έρευνας. 

Η μητέρα της Cleo, Ellie Smith, περιέγραψε νωρίτερα ότι οι τελευταίες ημέρες ήταν «φρικτές». «Δεν έχουμε πραγματικά κοιμηθεί», είπε σε μια συναισθηματική συνέντευξη Τύπου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA