Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, που έγινε γνωστός για τις απειλές κατά του Ερντογάν, ξαναχτυπά. Τώρα, ο Σεντάρ Πεκέρ απειλεί λέγοντας πως έχει στην διάθεσή του και άλλα «ροζ» βίντεο πολιτικών, όπως αυτό του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους στην Κύπρο, Ερσάν Σενέρ. Αναλυτικότερα, ο χαρακτηρισμένος - στην Τουρκία - ως «ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος», απείλησε ευθέως Τουρκοκύπριους πολιτικούς ότι έχει στα χέρια του «αρχεία» που είναι ικανά να τους καταστρέψουν.

«Τουρκοκύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε», έγραψε χαρακτηριστικά. Τα ΜΜΕ στην Τουρκία αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος πολιτικός που θα καεί.

Kıbrıslı siyasiler; uyuşturucu baronlarıyla, yasadışı bahisçilerle birlik olup Türkiye’de bana karşı kurulan komploya destek verirsiniz he. Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim. Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin.

https://twitter.com/sedat_peker/status/1450902115140792320?ref_src=twsrc^tfw

Ο αυτοεξόριστος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σεντάρ Πέκερ, άφησε να εννοηθεί πως διαθέτει ροζ αρχεία με πολιτικούς στη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεών τους σε πολυτελή ξενοδοχεία. Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα, ο Πέκερ φέρεται να έχει στην κατοχή του είτε αυτούσιο το περιβόητο αρχείο του λεγόμενου και «βασιλιά» του τζόγου Χαλίλ Φαλιάλι είτε αντίγραφό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA