Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ισπανός πρώην εκπαιδευτής του αετού της Λάτσιο, Χουάν Μπερναμπέ, ο οποίος απολύθηκε από τον ιταλικό σύλλογο, επειδή στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ιντερ έκανε ένα ναζιστικό χαιρετισμό προς την εξέδρα, προσπαθεί να... τρελάνει κόσμο, αφού όπως παραδέχεται θαυμάζει μεν τους δικτάτορες, Μπενίτο Μουσολίνι και Φρανσίσκο Φράνκο, αλλά ο ίδιος δεν είναι φασίστας! 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό το χάος. Η Λάτσιο δεν έχει σχέση με όλα αυτά, είπα ξανά πως υποστηρίζω το κόμμα Vox (σ.σ. Ακροδεξιό) στην Ισπανία, όπως πολλοί ακόμη άνθρωποι του ποδοσφαίρου και είμαι περήφανος γι' αυτό».

Οσον αφορά στο περιστατικό που έγινε με την Ιντερ, το παραδέχεται, αλλά δεν ήξερε λέει πως θα προκαλέσει: «Είναι αλήθεια ότι φώναξα το όνομα του Ντούτσε και εκτιμώ τον Μουσολίνι. Έκανε σπουδαία πράγματα για την Ιταλία, όπως έκανε και ο Φράνκο για την Ισπανία. Τους εκτιμώ αμφότερους και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά και κατέληξε: «Δεν ήξερα ότι αυτός ο πανηγυρισμός έχει απαγορευτεί στην Ιταλία, αλλιώς δεν θα το είχα κάνει. Δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στη Λάτσιο».

https://twitter.com/Gazzetta_it/status/1451155893006045184?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA