Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 20χρονη παίκτρια του Λακρός στο Πανεπιστήμιο Tufts στη Βοστόνη των ΗΠΑ, Μάντλιν Νίκπον, πέθανε την Παρασκευή σε φιλανθρωπικό διαγωνισμό χοτ ντογκ, κατά τη διάρκεια του οποίου πνίγηκε. Θρήνος στο Πανεπιστήμιο που σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά κι ανακοινώθηκε ο άδικος θάνατός της. 

Περίπου 3.000 φοιτητές, καθηγητές και υπάλληλοι από το πανεπιστήμιο παρευρέθηκαν σε μια αγρυπνία την Κυριακή το βράδυ για να τιμήσουν την μνήμη της Νίκπον, που είχε το παρατσούκλι «σκούτερ» στην ομάδα. Κεριά τοποθετήθηκαν γύρω από τη φανέλα με το νούμερο 2 της παίκτριας. Μια εκτενής ανάρτηση στον λογαριασμό της ομάδας στο Instagram περιλαμβάνει μια φωτογραφία της να τρέχει ανάμεσα σε δύο σειρές συμπαίκτριών της, φωνάζοντας για να τις εμψυχώσει. «Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί», δήλωσε ο προπονητής της. «Φώτιζε κάθε δωμάτιο και γήπεδο που πατούσε», συμπλήρωσε συμπαίκτριά της.

https://www.instagram.com/p/CVN0lh9LYMY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA