Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας φαίνεται ότι χορηγούσαν θηλυκές ορμόνες στον πρώην βασιλιά, Χουάν Κάρλος, προκειμένου να τιθασεύουν τις ορμές του. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην διευθυντής της ισπανικής Αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου. Σημειώνεται ότι ο πρώην αστυνομικός δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά και την αποκάλυψη έκανε την ώρα της εξέτασής του από επιτροπή βουλευτών του ισπανικού κοινοβουλίου.

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Αθώος ο Μπερλουσκόνι για τα πάρτι γνωστά ως «μπούνγκα μπούνγκα»

Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, ο Βιλαρέχο φέρεται να είπε ότι οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν ένεση στον Χουάν Κάρλος με «γυναικείες ορμόνες και αναστολείς τεστοστερόνης». Όπως εξήγησε ο ίδιος, οι ορμές του είχαν γίνει πρόβλημα για το κράτος. Ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από αυτή την ιδέα, σύμφωνα με τον Βιλαρέχο, ήταν ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας, Φέλιξ Σανζ Ρολνταν. Οι ουσίες που χορηγούνταν στον Χουάν Κάρλος, του μείωναν τη λίμπιντο και δεν μπορούσε να κοιμηθεί με γυναίκα. «Του τα πήραν όλα, δεν μπορούσε να κοιμηθεί με γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Βιλαρέχο και πρόσθεσε ότι του είχε ζητηθεί να ξεφορτωθεί τα ιατρικά έγγραφα, που αποδείκνυαν ότι χορηγούνταν οι ενέσεις αυτές στον Χουάν Κάρλος.

Ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην όλη υπόθεση και είπε ότι όλα αυτά τα είχε μάθει από μια πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, την Κορίνα τσου Ζάιν Βίτγκενσταϊν. Ο Χουάν Κάρλος διατηρούσε σχέση μαζί της από το 2004 έως το 2009. Πέρα όμως από τις ενέσεις, ο Βιλαρέχο είπε επίσης ότι οι μυστικές υπηρεσίες χορηγούσαν στον ίδιο μετά το 2011 και πολλά υπνωτικά χάπια. Η Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταιν είναι μία από τις 5.000 (!) ερωμένες, τις οποίες φέρεται να είχε ο Χουάν Κάρλος, σύμφωνα και με το βιβλίο του ιστορικού, Μαρτινέζ Ινγκλές. Στο βιβλίο του ο ιστορικός υποστηρίζει πως ο Χουάν Κάρλος ήταν εθισμένος στο σεξ και ότι από το 1976 έως το 1994 είχε κοιμηθεί με 2.154 γυναίκες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA