Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δύναμη όχι μόνο να συγχωρέσει, αλλά και να... αθωώσει τον Αλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της κόρης του, Χαλίνα Χάτσινς, βρήκε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος μέσα στο πένθος του αναγνώρισε πως το θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» δεν οφειλόταν στον γνωστό ηθοποιό, παρά το γεγονός πως εκείνος τράβηξε τη σκανδάλη. Οπως τόνισε ο Ανατόλι Αντροσόβιτς στην εφημερίδα «SUN»: «Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η κόρη μας είναι νεκρή.

Η μητέρα της κοντεύει να τρελαθεί. Προσωπικά δεν θεωρώ υπεύθυνο για τον χαμό της τον Αλεκ Μπάλντουιν και ας ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη του όπλου. Ως υπεύθυνο θεωρώ το μέλος της παραγωγής που του είχε ανατεθεί η διατήρηση των όπλων και η ασφάλειά τους. Ηταν αυτός που παρέδωσε το όπλο στον Μπάλντουιν και όφειλε να γνωρίζει για την ύπαρξη της αληθινής σφαίρας». 

Ωστόσο, ο Ουκρανός πατέρας του θύματος, σημείωσε πως ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονται σε επικοινωνία με τον γαμπρό τους και σύζυγο του άτυχου θύματος, προκειμένου να εξετάσουν εάν πρόκειται να ληφθούν νομικά μέτρα.

Ο ίδιος και η μητέρα του θύματος πρόκειται να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον γαμπρό τους Μάθιου Χάτσινς και τον 9χρονο γιο τους: «Το παιδί έχει επηρεαστεί ψυχολογικά πάρα πολύ», είπε ο Αντροσόβιτς και πρόσθεσε: «Είναι σα να έχει χαθεί χωρίς τη μητέρα του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA