Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει να συγκλονίζει τις ΗΠΑ η υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust». Η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια, μίλησε για πρώτη φορά μετά το θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, η οποία πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. 

«Η καρδιά μου είναι με την Χαλίνα. Τον άνδρα της. Τον γιο της. Την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Και με τον Άλεκ μου», έγραψε η 37χρονη σύζυγος του Μπάλντουιν και μητέρα των έξι παιδιών τους, σε ανάρτησή της στο Instagram

Η Χιλάρια συνέχισε την ανάρτησή της, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια γιατί είναι αδύνατο να εκφράσουμε το σοκ και τη θλίψη ενός τόσο τραγικού δυστυχήματος. Θρήνος. Απώλεια. Στήριξη».

Ηταν τα πρώτα λόγια της λίγες μέρες μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην άτυχη Χαλίνα, κατά τη διάρκεια πρόβας με πυροβολισμό και ενώ κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξη της αληθινής σφαίρας στο όπλο που δόθηκε στον Μπάλντουιν.

https://www.instagram.com/p/CVdWXu2FC-C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA