Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν προλαβαίνουν οι ΗΠΑ να συνέλθουν από το ένα περιστατικό ένοπλης βίας και έρχεται το επόμενο να δείξει πόσο ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με την οπλοκατοχή στη χώρα. Αυτή τη φορά ένας ένοπλος μπήκε σε ένα εμπορικό κέντρο στο Αϊντάχο, άνοιξε πυρ και πρόλαβε πριν συλληφθεί να σκοτώσει δυο άτομα και να τραυματίσει τέσσερα ακόμα.https://twitter.com/ivote_Trump2024/status/1452781984451809281?ref_src=twsrc^tfw

Ο αρχηγός της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι οι αστυνομικοί του Μπόιζ απάντησαν σε αναφορές για πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο «Boise Town Square» γύρω στη 1:50 μ.μ. (τοπική ώρα). Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο που ταίριαζε με την περιγραφή ενός υπόπτου και αντάλλαξαν πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Οι αρχές πιστεύουν πως έδρασε μόνο του και πλέον «δεν υπάρχει απειλή ή κίνδυνος για την ευρύτερη κοινότητα από αυτό το περιστατικό». Ο κυβερνήτης του Αϊντάχο, Μπραντ Λιτλ, ανέφερε στο Twitter ότι οι προσευχές του είναι στους τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο και ότι η πολιτεία είναι έτοιμη να βοηθήσει την αστυνομία του Μπόιζ να διερευνήσει το περιστατικό και ευχαριστεί εκ μέρους των πολιτών την αντίδραση της αστυνομίας στο συμβάν.

https://twitter.com/ABC/status/1452766057345822725?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA