Μενού
  • Α-
  • Α+

Το εφετείο της Μπολόνια αθώωσε χθες τη νοσοκόμα Ντανιέλα Ποτζιάλι, η οποία από τους πρωτοβάθμιους δικαστές είχε καταδικασθεί σε ισόβια για τη δολοφονία μιας γυναίκας 78 ετών και ενός ηλικιωμένου 94 χρόνων, το 2014. Σύμφωνα με την απόφαση, η Ποτζιάλι δεν ευθύνεται για καμιά απολύτως αξιόποινη πράξη και ο θάνατος των ασθενών προήλθε από φυσικά αίτια.

Η περιπέτεια της γυναίκας ξεκίνησε όταν είχε αναρτήσει φωτογραφίες με μεγάλης ηλικίας ασθενείς στο νοσοκομείο όπου δούλευε και σύμφωνα με τους εισαγγελείς (που είχαν ζητήσει να επικυρωθεί η καταδίκη σε ισόβια) τους είχε χορηγήσει θανατηφόρα κοκτέιλ με κάλιο. Η ιστορία της Ποτζιάλι είχε γίνει ακόμα και ντοκιμαντέρ όπου η νοσοκόμα παρουσιαζόταν σαν μια... αδίστακτη κατά συρροή δολοφόνος!

Η νοσηλεύτρια αποφυλακίστηκε αργά χθες το απόγευμα και έξω από τη φυλακή την περίμεναν συγγενείς και φίλοι οι οποίοι την υποδέχθηκαν με αγκαλιές και φιλιά. «Είμαι πανευτυχής, η μόνη δυνατή κατάληξη ήταν αυτή. Τώρα θα αφιερωθώ στην οικογένειά μου», δήλωσε η Ποτζιάλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA