Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί τον περασμένο Μάιο η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις να χαιρετούσε τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Μουν Τζάε-ιν, και μετά να σκουπιζόταν στο παντελόνι της, φοβούμενη τον κορονοϊό, ο ίδιος ο πρόεδρος, όμως, Τζο Μπάιντεν, αν και μεγαλύτερης ηλικίας φαίνεται πως δεν ανησυχεί. Αυτή τη φορά, αίσθηση προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει τον αμερικανό πρόεδρο να βήχει – ή να καθαρίζει τον λαιμό του σύμφωνα με κάποιους – στο χέρι του και στη συνέχεια να κάνει χειραψίες με κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Τζο Μπάιντεν: Δεν τήρησε τα μέτρα και έφαγε σε εστιατόριο χωρίς μάσκα - Αντιδράσεις στα social media

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά από μια ομιλία του Τζο Μπάιντεν την περασμένη Δευτέρα στο Νιού Τζέρσεϊ, σύμφωνα με το Fox News, το οποίο παρατηρεί επίσης πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φορά μάσκα.Στο βίντεο ο Μπάιντεν βάζει τη μάσκα αφού έχει χαιρετίσει τον κόσμο. «Κάποιος να δώσει στον άνθρωπο οδηγίες ασφαλείας για την πανδημία!», είναι το σχόλιο στο YouTube του RT, όπου αναρτήθηκε το βίντεο.

Οι εικόνες αυτές έρχονται στη δημοσιότητα μερικές ημέρες μετά από την εμφάνισή του χωρίς μάσκα για τον κορονοϊό. Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ είχαν βγει σε εστιατόριο στην Ουάσιγκτον. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μια στιγμή που δεν φορούσαν μάσκα για τον κορονοϊό, με τις εικόνες να ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε την αντίδραση της Καμάλα Χάρις τον περασμένο Μάιο: 

https://twitter.com/TreeofKnowled14/status/1396248365529112581?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA