Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποδοκιμάστηκε η Μις Σερβία μετά την πόζα της με συναδέλφους της μοντέλα, συμβολίζοντας με τα χέρια της τον αλβανικό αετό, σύμβολο που χρησιμοποιείται για να απεικονιστεί η Μεγάλη Αλβανία. Τα σερβικά ΜΜΕ δεν άφησαν ασχολίαστη τη συγκεκριμένη πράξη της. 

Οπως σημειώνει η σερβική Blic, η Βαλεντίνα Πέτροβιτς φωτογραφήθηκε με τις καλλονές από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο και αυτή η σκηνή προκάλεσε χιονοστιβάδα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την επίμαχη φωτογραφία δημοσίευσε η Μις Αλβανία με τη φράση «Εμπρός Αλβανία». 

«Σε μια ορμή ευφορίας για το πάρτι με κάλεσαν να βγάλω μια φωτογραφία, στάθηκα δίπλα στα κορίτσια με μεγάλη ταχύτητα και έβαλαν τα χέρια μου για το πώς να ποζάρω, δεν είχα κακές προθέσεις, ήταν μια στιγμιαία απερισκεψία και ανόητος αυθορμητισμός», έγραψε, ζητώντας συγγνώμη από όλους όσοι πίκρανε από την «απερισκεψία» της και από το γεγονός ότι έπεσε «στην παγίδα των κακών προθέσεων κάποιου άλλου».

https://www.instagram.com/p/CVfkI45tmIJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θέση για το θέμα πήρε και η πρόεδρος του οργανισμού Miss Serbia, Βέσνα ντι Βίντσα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που εκπροσωπούμε τη Μις Σερβία στο Miss Intercontinental. Φυσικά σοκαριστήκαμε όταν είδαμε αυτή τη φωτογραφία και ήρθαμε αμέσως σε επαφή με τη Βαλεντίνα. Το πλαίσιο και η εξήγησή της είναι σημαντικά. Είναι το πιο εύκολο να καταδικάσουμε αμέσως», είπε η Βίντσα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα βρίσκεται υπό τεράστιο άγχος.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν τελικά θα αποσύρουν τον τίτλο από τη Βαλεντίνα Πέτροβιτς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA