Μενού
  • Α-
  • Α+

Αδιανόητη φρίκη προκαλεί η είδηση πως μια βόμβα που έμοιαζε με ένα «τζάκφρουτ» σκότωσε τουλάχιστον δύο παιδιά σε ένα χωριό της Ουγκάντα, αφού δόθηκε στα παιδιά από έναν άγνωστο ενώ έπαιζαν!

Η έκρηξη, που σημειώθηκε στην επαρχία Νακασέκε, περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Καμπάλα, σκότωσε έναν 14χρονο και ένα δεύτερο παιδί με ειδικές ανάγκες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ασάν Κασίνγκε με tweet του.

https://twitter.com/AKasingye/status/1454124318271709189?ref_src=twsrc^tfw

Η επίθεση είναι η τρίτη που εξαπολύεται μέσα σε μια εβδομάδα. Τη Δευτέρα μια βόμβα που είχε τοποθετηθεί μέσα σένα λεωφορείο σκότωσε δύο ανθρώπους, ενώ το περασμένο Σάββατο μια βομβιστική επίθεση στην Καμπάλα σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλους τρεις.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση του Σαββάτου. Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την σημερινή έκρηξη μέχρι στιγμής. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να πει εάν έχει εντοπίσει ύποπτους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA