Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία η αποκάλυψη πως μέχρι και πριν από περίπου 90 χρόνια, ένας από τους πλέον γνωστούς ζωολογικούς κήπους της χώρας, χρησιμοποιούσε ως «εκθέματα» ανθρώπους! Το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ανάμεσα στα «εκθέματα» βρισκόταν και ο προπάππους του Κριστιάν Καρεμπέ! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μάλιστα, πρωτοστατεί σε μια καμπάνια που έχει ξεκινήσει προκειμένου να αναγκαστεί ο ζωολογικός κήπος να αναγνωρίσει τα ρατσιστικά εγκλήματα του παρελθόντος.

«Ένιωθαν σαν σκλάβοι. Ήταν σκληρό για εκείνους. Νόμιζαν ότι θα συναντήσουν επίσημους της κυβέρνησης και τελικά βρέθηκαν να παρουσιάζονται στο ζωολογικό κήπο ως οι τελευταίοι κανίβαλοι των νοτίων θαλασσών», ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ, για τον προπάππου του Γουίλι, ο οποίος είχε φθάσει από τη Νέα Καληδονία αρχικά στο Παρίσι και στη συνέχεια στο Αμβούργο.

https://twitter.com/SPIEGEL_alles/status/1453762771636482055?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA