Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να πήγε στη Γλασκόβη και να τίμησε με την παρουσία του τη μεγάλη διάσκεψη του ΟΗΕ «COP26» για το κλίμα και μάλιστα να έκανε και δηλώσεις υπέρ σύμπλευσης των κρατών για τη διάσωση του πλανήτη, ωστόσο, είχε και μία... άτυχη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής και ενώ παρακολουθούσε την ομιλία ενός άλλου ηγέτη, τον πήρε ο ύπνος! Λίγο το κουραστικό ταξίδι, λίγο το βεβαρημένο του πρόγραμμα, λίγο και η... προχωρημένη ηλικία του (78 ετών), τον άφησαν «ακάλυπτο», όταν τον «συνέλαβε» η κάμερα της «Washington Post» και τον κατέγραψε, αρχικά να κλείνει τα μάτια του, αλλά να τα ανοίγει ξανά μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, ο Μπαίντεν φαίνεται να τα κλείνει για αρκετά δευτερόλεπτα και να τα ανοίγει μόλις τον πλησιάζει και του μιλάει ένας άνδρας πιθανότατα από το επιτελείο του. Εντάξει, στον λόγο του πάντως, αναφορικά με τις θέσεις των ΗΠΑ για την κλιματική αλλαγή ήταν συνεπής και οι δηλώσεις του βαρυσήμαντες, οπότε... ξεχρέωσε για τον υπνάκο του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA