Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη, φυσιολογική, αντίδραση κάποιου στο άκουσμα αυτής της είδησης είναι: «γιατί; τι του έκανε το παιδάκι;» Για τον κ. Zulfahmi από την Ινδονησία, ωστόσο, αυτά είναι υπερβολές. Ονόμασε τον γιο του ABCDEF GHIJK και δηλώνει, μάλιστα, δίχως να κοκκινίζει, πως έσπαγε το κεφάλι του έξι ολόκληρα χρόνια για να καταλήξει να βάλει στη σειρά τα πρώτα 11 γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου, τα οποία ήταν σε σειρά ούτως ή άλλως από μόνα τους.

Το πλήρες όνομα του 12χρονου είναι ABCDEF GHIJK Zuzu, με το τελευταίο μέρος να είναι τα δυο πρώτα γράμματα από τα ονόματα των γονέων του - Zuhro και Zulfahmi κάτι που επίσης δεν διεκδικεί Όσκαρ πρωτοτυπίας αλλά ας είναι. Το παιδάκι είπε στους δημοσιογράφους πως στην αρχή όλοι τον κορόιδευαν για το όνομα, το οποίο, όμως, με τον καιρό το συνήθισε και, πλέον δηλώνει υπερήφανος αν και προκειμένου να διευκολύνει τους πάντες χρησιμοποιεί το όνομα Adef για να είναι πιο εύκολο να το θυμάται κάποιος.

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ο 12χρονος έγινε viral και αυτό το οφείλουμε στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορονοϊού που διοργάνωσε η τοπική αστυνομία στην περιοχή Muara Enim. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας νόμιζαν αρχικά ότι το όνομα του αγοριού ήταν ένα αστείο όταν το είδαν στη λίστα με τα ραντεβού αλλά μετά κατάλαβαν πως ο πατέρας του παιδιού δεν αστειευόταν, ενώ κανείς πλέον δεν αποκλείει το επόμενο παιδί του ο κ. Zulfahmi να το ονομάσει... LMNOPQ RSTUV!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA