ΔΙΕΘΝΗ
02/11/2021 02:35

Ινδονησία: Ο 12χρονος ABCDEF GHIJK έγινε viral ακριβώς για τον λόγο που φαντάζεστε

Εκεί που οι άλλοι έβλεπαν τα 11 πρώτα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου, ένας πατέρας, δίχως τύψεις, είδε το όνομα που θα δώσει στον γιό του και ισχυρίζεται πως το προετοίμαζε έξι χρόνια πριν γεννηθεί ο ABCDEF GHIJK

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ινδονησία: Ο 12χρονος ABCDEF GHIJK έγινε viral ακριβώς για τον λόγο που φαντάζεστε
Πηγή: YouTube
Ανάγνωση:

Η πρώτη, φυσιολογική, αντίδραση κάποιου στο άκουσμα αυτής της είδησης είναι: «γιατί; τι του έκανε το παιδάκι;» Για τον κ. Zulfahmi από την Ινδονησία, ωστόσο, αυτά είναι υπερβολές. Ονόμασε τον γιο του ABCDEF GHIJK και δηλώνει, μάλιστα, δίχως να κοκκινίζει, πως έσπαγε το κεφάλι του έξι ολόκληρα χρόνια για να καταλήξει να βάλει στη σειρά τα πρώτα 11 γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου, τα οποία ήταν σε σειρά ούτως ή άλλως από μόνα τους.

Το πλήρες όνομα του 12χρονου είναι ABCDEF GHIJK Zuzu, με το τελευταίο μέρος να είναι τα δυο πρώτα γράμματα από τα ονόματα των γονέων του - Zuhro και Zulfahmi κάτι που επίσης δεν διεκδικεί Όσκαρ πρωτοτυπίας αλλά ας είναι. Το παιδάκι είπε στους δημοσιογράφους πως στην αρχή όλοι τον κορόιδευαν για το όνομα, το οποίο, όμως, με τον καιρό το συνήθισε και, πλέον δηλώνει υπερήφανος αν και προκειμένου να διευκολύνει τους πάντες χρησιμοποιεί το όνομα Adef για να είναι πιο εύκολο να το θυμάται κάποιος.

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ο 12χρονος έγινε viral και αυτό το οφείλουμε στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορονοϊού που διοργάνωσε η τοπική αστυνομία στην περιοχή Muara Enim. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας νόμιζαν αρχικά ότι το όνομα του αγοριού ήταν ένα αστείο όταν το είδαν στη λίστα με τα ραντεβού αλλά μετά κατάλαβαν πως ο πατέρας του παιδιού δεν αστειευόταν, ενώ κανείς πλέον δεν αποκλείει το επόμενο παιδί του ο κ. Zulfahmi να το ονομάσει... LMNOPQ RSTUV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ VIRAL ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΟΣΚΑΡ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ