Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ίζι, μια 23χρονη Tiktoker από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, αποκάλυψε στους ακολούθους της ότι τρέμει να βγει ραντεβού με κάποιο αγόρι, καθώς θα μπορούσε να βγει με κάποιο από τα 50 ετεροθαλή αδέρφια της που δεν έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της. Ο βιολογικός της πατέρας, όπως ανακάλυψε,  είναι ανώνυμος δότης σπέρματος, επομένως, φοβάται για τα χειρότερα. Σημειώνεται, ότι αυτή και τα δύο αδέρφια της (είναι τρίδυμα) είναι μεγαλωμένα από δύο γυναίκες. 

«Το 2018, έκανα τεστ DNA καταγωγής για να δω από πού κατάγομαι πραγματικά», είπε στο βίντεο. «Παίρνω τα αποτελέσματά μου πίσω και ανακαλύπτω ότι δεν είμαι τόσο Ιταλίδα όσο νόμιζα πως ήμουν μέχρι τότε», είπε στο βίντεό της στο TikTok.

Στη συνέχεια, μαι γυναίκα ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και την οδήγησε σε μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook με τουλάχιστον 50 μέλη. «Γίνομαι μέλος της σελίδας και αποδείχθηκε ότι είμαστε πάνω από 50 αδέρφια και παιδιά του ίδιου δωρητή σπέρματος... και είμαστε όλοι διαφορετικές ηλικίες», συνέχισε.

https://www.tiktok.com/@izzyvn_98/video/7009754137126522118

Αποκάλυψε ότι αρκετά μέλη του γκρουπ εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι μπορεί να καταλήξουν να βγουν με ένα από τα ετεροθαλή αδέρφια τους κατά λάθος. «Φοβούνται τόσο πολύ για το ενδεχόμενο ότι είμαστε πολλά παραπάνω από 50 αδέρφια, που μπορεί να βγούμε με κάποιον αδερφό μας, χωρίς να το ξέρουμε», είπε ανήσυχη η Ίζι. 

Το βίντεο έχει γίνει από τότε viral, με περισσότερες από 850.000 προβολές και χιλιάδες σχόλια, πυροδοτώντας την περιέργεια στους χρήστες και την αναγκάζουν να κάνει ένα δεύτερο βίντεο.Στο δεύτερο βίντεο, η 23χρονη είπε ότι οι μητέρες της γνωρίστηκαν και άρχισαν να βγαίνουν το 1986 και αργότερα αποφάσισαν να κάνουν παιδιά. Μια από τις μητέρες της εργαζόταν σε μια κλινική γονιμότητας και έτσι αποφάσισε να συλλάβει χρησιμοποιώντας σπέρμα ανώνυμου δότη.

https://www.tiktok.com/@izzyvn_98/video/7011220035800681733
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA