Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς τον κατηγορούν ότι ενώ εντός των συνόρων είναι λάβρος και η ρητορική του είναι επιθετική προς όλους τους «εχθρούς» των Οθωμανών εκτός συνόρων είναι... αρνάκι. Στον απόηχο της συνάντησης του Τούρκου προέδρου με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν, η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι όλα πήγαν καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, ωστόσο η προσπάθεια του Τούρκου προέδρου να φωτογραφηθεί με τον πλανητάρχη και το αποτέλεσμα των συζητήσεων που θέτουν οριστικά εκτός «παιχνιδιού» την αγορά των F-35, προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «πρόβατο» τον Ερντογάν μπροστά στον Μπάιντεν.  

«Eχει τόσο εγωιστική συμπεριφορά. Πραγματικά ντρέπομαι! Στο εξωτερικό είναι σαν πρόβατο. Χαμογελούν τα μάτια του όταν βλέπει τον Μπάιντεν. Η Τουρκία έχει ξαναδεί τέτοια εικόνα; Το μεγαλύτερό του μέλημα ήταν “μήπως καταφέρω να κάτσω μαζί του μια ώρα! Μήπως καταφέρω να φωτογραφηθώ μαζί του, να κάνω χειραψία;” Καλά δε ντρέπεστε; Αυτό το κράτος δεν έχει κύρος και σεβασμό;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA