Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας πατέρας σκότωσε τον 19χρονο φίλο της κόρης του μαχαιρώνοντάς τον επανειλημμένα και βάζοντάς τον μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, αφού διαπίστωσε ότι την είχε πουλήσει σε κύκλωμα διακίνησης σεξ, αποκάλυψαν ντετέκτιβ.

Ο 60χρονος Τζον Άιζενμαν κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού και κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων στη φυλακή Spokane County στην Ουάσινγκτον. Το πτώμα του Άαρον Σόρενσον βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη λεωφόρο East Everett στο Spokane τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε η αστυνομία τη Δευτέρα. Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι σκοτώθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Ο Άιζενμαν ανακάλυψε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ότι η ανήλικη κόρη του είχε διακινηθεί σε κύκλωμα trafficking στο Σιάτλ από τον Σόρενσον για 1.000 δολάρια, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου της Αστυνομίας. Στη συνέχεια έμαθε ότι ο Sorenson επρόκειτο να βρίσκεται σε μια διεύθυνση στο Airway Heights, έτσι οδήγησε εκεί και περίμενε να φτάσει ο 19χρονος.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο Άιζενμαν απήγαγε το θύμα, το έδεσε και το τοποθετούσε στο πορτμπαγκάζ ενός οχήματος. Στη συνέχεια, ο Άιζενμαν επιτέθηκε στο θύμα χτυπώντας το στο κεφάλι και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε επανειλημμένα, προκαλώντας τον θάνατό του», ανέφερε η αστυνομία. «Μετά την ανθρωποκτονία, ο Άιζενμαν οδήγησε το όχημα σε μια απομακρυσμένη περιοχή στην κομητεία North Spokane και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο με το σώμα ακόμα μέσα». Η Αστυνομία είπε ότι ο Άιζενμαν συνελήφθη και παραδόθηκε στους αστυνομικούς χωρίς να συμβεί κάποιο επεισόδιο. Πριν από τη σύλληψή του δεν είχε πρόσφατο ιστορικό βίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA