Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις για τον 36χρονο Τέρι Κέλι τον άνδρα που συνελήφθη ως ο απαγωγέας της 4χρονης Κλίο Σμιθ από την Αυστραλία και εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες προκαλούν ανατριχίλα. Ο δράστης εμφανίστηκε να έχει αρκετούς λογαριασμούς στα social media στα οποία αναφερόταν με λατρεία στις παιδικές κούκλες Bratz.  Ένας από τους λογαριασμούς του είναι πλήρως αφιερωμένος στην εμμονή του με τις κούκλες, και περιλαμβάνει φωτογραφίες από ένα δωμάτιο γεμάτο με παιχνίδια. 

Σε μια από τις φωτογραφίες, μάλιστα, ο Κέλι εμφανίζεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο με παιχνίδια χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν το δωμάτιο αυτό βρίσκεται στο σπίτι στο οποίο κρατούσε για 18 ημέρες την 4χρονη Κλίο. Το σπίτι, πάντως, στο οποίο κρατούσε την Κλίο ο 36χρονος Κέλι δεν έχει κανένα εξωτερικό σημάδι ότι μέσα ζούσε κάποιο παιδί, καθώς, σύμφωνα με φωτογραφίες της Daily Mail, το μόνο που υπάρχει είναι μια σκονισμένη πίσω αυλή γεμάτη με σκουπίδια και άλλα άχρηστα αντικείμενα.

Το σπίτι απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το σπίτι της οικογένειας της Κλίο, μετέδωσαν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που εισέβαλε στο σπίτι και βρήκε την Κλίο σε ένα από τα δωμάτια. «Την έχουμε. Την έχουμε», ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει.

Ο Κέλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και μερικές ώρες μετά πήρε εξιτήριο. Ωστόσο η τοπική αστυνομία αποκάλυψε σήμερα ότι ο 36χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά, εξαιτίας νέων τραυμάτων που προκλήθηκαν ενώ ήταν μόνος του στο κελί του.

Σύμφωνα με τις αυστραλιανές Αρχές που κατά τα φαινόμενα κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, ο απαγωγέας φέρεται να είχε ανοίξει το φερμουάρ της σκηνής που βρισκόταν η μικρή με τους γονείς της και την πήρε μαζί με τον υπνόσακό της, την ώρα που τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κοιμόντουσαν.

H Cleo Smith, το κοριτσάκι που πολλοί βάφτισαν ως «Μαντλίν της Αυστραλίας» μετά την εξαφάνισή της στις 16 Οκτωβρίου σε ένα κάμπινγκ που βρισκόταν με τους γονείς της, είναι πλέον και πάλι με την οικογένειά της σώα και αβλαβής. Με το άκουσμα της είδησης πως το 4χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε μέσα από τη σκηνή, ξεκίνησαν αμέσως σημαντικές χερσαίες, θαλάσσιες και από αέρος έρευνες για τον εντοπισμό της, στις οποίες μετείχαν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί.

Τελικά το κοριτσάκι βρέθηκε από αστυνομικούς σε ένα κλειδωμένο σπίτι στο Κάρναρβον, κοντά στην τοποθεσία στην οποία είχε θεαθεί τελευταία φορά 18 ημέρες νωρίτερα, διευκρίνισε η Αστυνομία. «Ένας αστυνομικός την πήρε στην αγκαλιά του και τη ρώτησε 'πώς σε λένε;'», δήλωσε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Κολ Μπλαντς. Το μικρό κορίτσι απάντησε: «Με λένε Cleo». Μάλιστα, βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας, δείχνει τη στιγμή που ένας αστυνομικός βγαίνει από το σπίτι στο Κάρναρβον, κρατώντας την μικρή στην αγκαλιά του. Το πλάνο της αστυνομίας, δείχνει την Cleo χαμογελαστή και «όσο καλά θα μπορούσε να είναι για τις δεδομένες συνθήκες», είπε ο επίτροπος Κρις Ντόσον, που πρόσθεσε ότι λαμβάνει ιατρική φροντίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA