Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση του τραγικού θανάτου της 33χρονης Zoe Snoeks στο Βέλγιο στην προσπάθειά της να βγάλει μία selfie φωτογραφία σκόρπισε θλίψη καθώς η άτυχη γυναίκα ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο τα ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους θέλοντας να βγάλουν μια πιο καλή λήψη. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Γεράνι Ρεθύμνου, με το όνομά της να είναι Ζωή Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμη: Βέλγιο: Τραγικός θάνατος για μια selfie - Γυναίκα έπεσε από ύψος 30 μέτρων

>

Μάλιστα το cretalive αποκαλύπτει μία ακόμη τραγωδία στη συγκεκριμένη οικογένεια. Όπως σημειώνεται η 33χρονη που είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν, έχει μία θεία που μένει στο Ρέθυμνο έως και σήμερα και πριν από δύο χρόνια είχε χάσει και αυτή το γιο της σε τροχαίο δυστύχημα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 33χρονη στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων. Άμεσα στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και δύτες οι οποίοι κατάφεραν μετά από αρκετές ώρες να εντοπίσουν τη σορό της άτυχης 33χρονης μέσα στο ποτάμι.

Από τον Ιανουάριο του 2008 έως τον Ιούλιο του 2021, τουλάχιστον 379 άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή ποζάροντας στο κινητό τηλέφωνο για μία selfie. Oι επιστήμονες που συνέταξαν τη μελέτη υποστηρίζουν ότι, η πλειονότητα των θανάτων οφείλεται σε πτώσεις, καθώς από τα 379 άτομα που έχασαν την ζωή τους, οι 219 άφησαν την τελευταία τους πνοή πέφτοντας από ύψος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA