Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα μικρό χειρουργείο αποδίδουν την εικόνα του καταβεβλημένου Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι γιατροί που επιβλέπουν την κατάσταση της υγείας του. Τις τελευταίες ημέρες ξέσπασε σάλος από βίντεο που τον εμφάνιζαν να περπατάει αργά και οι φήμες φούντωσαν. Μάλιστα, ακολούθησαν και ποινικές διώξεις για χρήστες του διαδικτύου που αναπαρήγαγαν τις σχετικές πληροφορίες. 

Πάντως, ο ίδιος ο Τούρκος ηγέτης, φρόντισε να «φρεσκάρει» την εικόνα του, όταν το πρωί της Παρασκευής (5/11) παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Εθνικού Κήπου στην Κωνσταντινούπολη και έπαιξε μπάσκετ με νεαρούς που βρίσκονταν εκεί. 

Ετσι, μετά την προσευχή της Παρασκευής σε τζαμί στη συνοικία Ουμράνιγε της ασιατικής Κωνσταντινούπολης, φορώντας σκαρπίνι και γραβάτα, πήρε τη μπάλα και άρχισε τα σουτάκια, τις πάσες και τα καλάθια που καταχειροκροτήθηκαν. 

Το βίντεο φέρεται να τράβηξε ο φυσικοθεραπευτής του, Αχμέτ Κοτούκ που συνοδεύει τον Ερντογάν στις μετακινήσεις του και η σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο ανέφερε: «Όταν είδε τους νέους, δεν άντεξε και μπήκε στο ματς». 

https://twitter.com/ahmetcotuk/status/1456584568832765952?ref_src=twsrc^tfw

Οσο για την επέβαση που έκανε, το ιατρικό επιτελείο που επιβλέπει την υγεία του, σχολίασε: «Εκανε μια μικρή επέμβαση στους κιρσούς και στα τριχοειδή αγγεία στα πόδια του. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή. Το χειρουργείο έγινε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA