Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τέρενς Ντάρελ Κέλι, που συνελήφθη για την απαγωγή της 4χρονης Cleo Smith στην Αυστραλία, είχε ένα δωμάτιο στο σπίτι του γεμάτο με κούκλες που συνήθιζε να τις βγάζει βόλτες, να τους έφτιαχνε τα μαλλιά και να τραβά selfies, αποκάλυψαν oι έρευνες των αστυνομικών Αρχών της χώρας. Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, οδηγήθηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας καθώς κρίθηκε επικίνδυνος. Μάλιστα σύμφωνα με την Αστυνομία πριν του ασκηθούν κατηγορίες είχε μεταφερθεί δύο φορές στο νοσοκομείο λόγω αυτοτραυματισμού. To ΑBC news δημοσίευσε τη φωτογραφία του απαγωγέα κατά την μεταφορά του στις φυλακές, όπου διακρίνεται με τις χειροπέδες, συνοδευόμενος από δύο τουλάχιστον άνδρες των ειδικών δυνάμεων.https://www.instagram.com/p/CV6dwYotQ_n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την μικρή, Κλεό Σμιθ. Μέχρι να μεταφερθεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας κρατείτο στο Περθ. 

Ο Τέρενς Ντάρελ Κέλι κατηγορείται ότι έκλεισε την Κλέο για 18 μέρες στο σπίτι του, το οποίο ήταν γεμάτο κούκλες Μπρατζ, προτού τελικά βρεθεί από την Αστυνομία στο Κάρναρβον. Μάλιστα φέρεται να έκανε μια περίεργη ανάρτηση στο Facebook στις 5 το πρωί της 16ης Οκτωβρίου, το πρωί που άρπαξε το κοριτσάκι από τη σκηνή της στο κάμπινγκ Blowholes. «Δεν μπορώ να δεχτώ αιτήματα φιλίας από αγνώστους... Ζω μια ιδιωτική ζωή και σέβομαι όσους είναι στη λίστα φίλων μου για να διασφαλίσω ότι γίνεται σεβαστή και η ιδιωτικότητά τους», φέρεται να έγραφε η κατάστασή του στο Facebook, ανέφερε η Daily Mail. «Εμείς οι ενήλικες πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στο διαδίκτυο», συμπλήρωσε.

Το παράξενο είναι ότι ο Κέλι παρακολουθούσε τις αναρτήσεις της μητέρας, Έλι, για την Κλέο. Σε μια από αυτές μάλιστα, πάτησε και like. Σημειώνεται, ότι από άλλον λογαριασμό του, έγινε αντιληπτή η εμμονή που είχε ο δράστης με τις παιδικές κούκλες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA