Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον πέντε έφηβοι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς σε πάρκο δίπλα από σε λύκειο του Κολοράντο στις ΗΠΑ. Ο ύποπτος δράστης παραμένει ελεύθερος, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία σε ανακοίνωσή της. «Υπάρχουν πολλοί τραυματίες», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter και συμπληρώνει πως οι τραυματίες είναι μαθητές ηλικίας 14 έως 17 ετών.

Τα παιδιά διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο ενώ από την πλευρά τους οι αρχές αναζητούν το δράστη ο οποίος εξαφανίστηκε άμεσα από το σημείο. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή απομακρύνοντας πολίτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, τοπική ώρα. Η αστυνομική υπηρεσία της Αουρόρα που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, επιβεβαίωσε πως οι τραυματίες είναι πέντε έφηβοι, αλλά δεν έχουν δοθεί εκ μέρους των αρχών πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

https://twitter.com/AuroraPD/status/1460336690195804162?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/NewsInt_/status/1460351788536807433?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA