Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρίκη στη Βραζιλία με την αποκαλούμενη «βασίλισσα των καρτέλ» Camila Marodin να είναι εκείνη που είχε δώσει, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, την εντολή για την άγρια δολοφονία του συζύγου της Ricardo Marodin την ημέρα των γενεθλίων του 4χρονου γιου τους.

Κατά τη διάρκεια της οικογενειακής γιορτής ένα ασημένιο αυτοκίνητο με τέσσερις πάνοπλους άνδρες «γάζωσε» τον Ρικάρντο Μαροντίν, με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα της δολοφονίας να έρχονται μπροστά στο μεγάλο εύρημα. Η σύζυγός του Καμίλα Μαροντίν ήταν αυτή που -όπως όλα δείχνουν- έδωσε την εντολή για την εκτέλεση αλλά είναι και ο άνθρωπος που ηγείται των συμμοριών της περιοχής Matinhos στην Parana!

Μέχρι τώρα οι Αρχές θεωρούσαν τον δολοφονημένο άνδρα ως εγκέφαλο των καρτέλ, όμως το μοντέλο και ινφλουένσερ αποδείχθηκε πως ήταν εκείνη που είχε το γενικό πρόσταγμα των καρτέλ. Η πολυτελής ζωή τους με δεκάδες ακίνητα και έναν στόλο από πανάκριβα αυτοκίνητα είχε κινήσει τις υποψίες τους, όμως κανείς δεν υποψιαζόταν πως το πανέμορφο μοντέλο ήταν το κεφάλι της οργάνωσης.

Η ίδια αρχικά κατέφυγε στο σπίτι της μητέρας της. Την εντόπισαν και μετά από έρευνα βρήκαν θαμμένο στο κήπο ένα δικό της όπλο, ένα πιστόλι Glock, κομμάτι από το οπλοστάσιο που αποδείχθηκε πως διατηρούσε.

Η Καμίλα Μαροντίν συνελήφθη και εκτός από τον φόνο του άνδρα της κατηγορείται και για τον φόνο δύο αστυνομικών, οι οποίοι εκτελέστηκαν με τον ίδιο μαφιόζικο τρόπο λίγες ημέρες μετά από το ίδιο ασημί αυτοκίνητο.

https://twitter.com/OzielIrineu/status/1459909406649462789?ref_src=twsrc^tfw

Πώς έγιναν οι δολοφονίες

Στις 7 Νοεμβρίου, μετά από τη γιορτή για τα τέταρτα γενέθλια του γιου τους στην πόλη Pinhais, τέσσερις ένοπλοι έφτασαν στο σημείο με ένα ασημί Volkswagen και πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον του. Τρεις ημέρες μετά δύο αστυνομικοί δολοφονήθηκαν όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς από ένα ίδιο αυτοκίνητο που εικάζεται πως ήταν το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε και στη δολοφονία του Ricardo Marodin.

Οι άνδρες της αστυνομίας κατάσχεσαν συνολικά πέντε πολυτελή αυτοκίνητα, δύο Audi, ένα Honda, ένα Chevrolet Camaro και μια Porsche, μια μηχανή, καθώς και  39 όπλα αλλά και μετρητά ύψους πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Em Tempo, ένα δικαστήριο μπλόκαρε τα χρήματα στον λογαριασμό της Καμίλα, ποσό περί τα 500.000 ευρώ που πιστεύεται ότι ανήκουν στην εγκληματική συμμορία.

Συνελήφθησαν άλλα 14 άτομα

Η σύλληψη της ινφλουένσερ Καμίλα Μαροντίν ήταν μέρος επιχείρησης της αστυνομίας στη Βραζιλία εναντίον των καρτέλ της περιοχής. Μέχρι στιγμή έχουν συλληφθεί άλλα 14 άτομα που είναι ύποπτα πως σχετίζονται με τις συμμορίες. Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσαν οι Αρχές παρακολουθούν τη δράση τους για περίπου έναν χρόνο. Μέχρι τώρα δεν είχαν βρει τον αρχηγό, θεωρώντας πως ο Ρικάρντο Μαροντίν είχε το γενικό πρόσταγμα. Μετά τη δολοφονία του όμως το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και να αποδεικνύεται πως τα καρτέλ δεν είχαν «βασιλιά» αλλά «βασίλισσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA