Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή του θρυλικού πυγμάχου Μάικ Τάισον πληθαίνουν μετά την εξομολόγησή του στην αυτοβιογραφία του ότι ήταν εξαρτημένος από το σεξ. Αυτή τη φορά, ο σοφέρ του, Ρούντι Γκονζάλες αποκάλυψε πως «αν δεν έκανε σεξ πριν από κάποιο αγώνα, θα μπορούσε να σκοτώσει τους αντιπάλους του στο ρινγκ». 

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικ Τάισον ξόδεψε πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ σε αυτοκίνητα και ποδήλατα μέσα σε 3 χρόνια

Για αυτό, άλλωστε, άφηνε και θαυμάστριές του να τον επισκέπτονται στα αποδυτήρια, κατά προτίμηση πριν από κάποιον αγώνα. «Έπρεπε να κάνει σεξ στα αποδυτήρια πριν τους αγώνες. Δεν έχει σημασία με ποια. Έπρεπε να χαλαρώσει και να αποσυμπιέσει τη δύναμή του, αλλιώς θα έβγαινε και θα σκότωνε τον αντίπαλό του στο ρινγκ. Έτσι είχα κορίτσια σε μπάνια και αποδυτήρια», αποκαλύπτει ο Γκονζάλες. 

Ο ίδιος ο Τάισον πάντως ήδη από τον Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει πολλά μυστικά της ζωής του μέσα από την αυτοβιογραφία του, αλλά και στο podcast «Hotboxin» που ήταν καλεσμένος. «Έκανα σεξ με τις υπηρέτριες στο ξενοδοχείο και είδα και μια Γιαπωνέζα με την οποία το είχα ξανακάνει την προηγούμενη φορά που ήμουν στη χώρα», έχει πει. 

Στο podcast «Hotboxin» αναφέρθηκε σχετικά με το ντόπινγκ. Ομολόγησε ότι έχει εξαπατήσει ντόπινγκ κοντρόλ και μάλιστα με τη χρήση πρόσθετου μέλους. «Έβαλα τα ούρα της κόρης μου μέσα. Αρχικά ήταν να βάλω της γυναίκας μου, αλλά μου είπε "μωρό μου, κοίτα μην βγει ότι είσαι έγκυος". Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω του παιδιού. Φοβήθηκα μη δείξει εγκυμοσύνη…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA