Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, συναγερμός σήμανε σε διεθνές αεροδρόμιο στην Ατλάντα. Το όπλο, που είχε κρυμμένο πάνω του ένας άνδρας, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι. Επικράτησε πανικός με τον κόσμο να τρέχει προς πάσα κατεύθυνση για να γλιτώσει νομίζοντας ότι έχει γίνει κάποια επίθεση από ένοπλο.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικά του πανικού που επικράτησε.  Περίπου δύο ώρες αργότερα, αστυνομικοί έδωσαν το ελεύθερο και οι πτήσεις ξεκίνησαν ξανά, ανέφερε η διοίκηση του αεροδρομίου με ανάρτηση στο twitter. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 42χρονο κάτοχο του όπλου, ο οποίος κατονομάστηκε από την αστυνομία ως Κένι Ουέλς. Ο άνδρας αναζητείται με κατηγορίες για μεταφορά κρυμμένου όπλου μέσα σε εμπορικό αεροδρόμιο, για κατοχή ενός πυροβόλου όπλου από έναν κατάδικο, για αποφόρτιση ενός πυροβόλου όπλου και ανεύθυνη χρήση όπλου, δήλωσε ο Ρέτζιναλντ Μόρμαν από το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα σε συνέντευξη Τύπου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA