Μενού
  • Α-
  • Α+

«Παραλίγο να πεθάνει» η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, μετά τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στη Νότια Αφρική. Φίλοι της υποστηρίζουν πως από το παλάτι του Μονακό παρουσιάζεται άδικα ότι έχει ψυχικά προβλήματα και υποβαθμίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης. 

Διαβάστε ακόμη: Μυστήριο με τη βασίλισσα Ελισάβετ: Εμφανίστηκε με... μωβ χέρια

Οι φίλοι της πριγκίπισσας εκφράζουν ανησυχίες στο Page Six, ότι η βασιλική οικογένεια του Μονακό υποβαθμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασής της μετά και τις δηλώσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου σε συνέντευξή του στο People, όπου υποστήριξε ότι η Σαρλίν έχει μπει σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο. «Είναι άδικο να παρουσιάζεται ότι έχει κάποιο είδος ψυχικού ή συναισθηματικού προβλήματος», ανέφερε η πηγή. «Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική», επεσήμανε. 

Η πηγή είπε πως η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε σοβαρή λοίμωξη στη μύτη, το αυτί και τον λαιμό, η οποία οδήγησε σε «σοβαρά προβλήματα στην ρινική κοιλότητα και ζητήματα κατάποσης που προέκυψαν από μια προηγούμενη χειρουργική επέμβαση». «Δεν μπορούσε να τρώει στερεά τροφή για πάνω από έξι μήνες εξαιτίας όλων των χειρουργικών επεμβάσεων, στις οποίες έχει υποβληθεί», είπε η πηγή. «Μπορούσε να καταναλώνει μόνο υγρά, έτσι έχασε σχεδόν το μισό της βάρος», συμπλήρωσε και τόνισε ότι «σίγουρα δεν χάνει το μυαλό της ή υποφέρει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας».

«Είναι εξουθενωμένη από έξι μήνες χειρουργικών επεμβάσεων και από την αδυναμία της να καταναλώσει στέρεα τροφή. Και της έλειπαν απελπισμένα τα παιδιά της και ο σύζυγός της ενώ ήταν κολλημένη στη Νότια Αφρική, επειδή δεν μπορούσε να ταξιδέψει σπίτι της», είπε η πηγή. 

Η ανησυχία για την απώλεια κιλών της πριγκίπισσας Σαρλίν αναζωπυρώθηκε αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram στις 2 Οκτωβρίου, όπου φαίνεται πολύ αδύνατη. Ανέφερε δε, ότι δεν θα παραβρεθεί σε επίσημη εκδήλωση στις 19 Νοεμβρίου λόγω «βαθιάς συνολικής κόπωσης». Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, στη συνέχεια ισχυρίστηκε στο περιοδικό People ότι είχε εισαχθεί για «θεραπεία» σε κλινική έξω από το Μονακό, αφού ήταν «προφανές ότι δεν ήταν καλά» μέσα σε λίγες ώρες από την επιστροφή της μετά από 10 μήνες από τη Νότια Αφρική.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος υποστήριξε ότι η τρέχουσα κατάστασή της ήταν αποτέλεσμα «πολλών παραγόντων που είναι ιδιωτικά θέματα». «Ήταν σαφώς εξαντλημένη, σωματικά και συναισθηματικά. Ήταν συγκλονισμένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, την οικογενειακή ακόμα και τη ζωή γενικά» είπε. «Προφανώς υπήρχαν συνέπειες από τις διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις της και τις διαδικασίες στις οποίες υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες», εξήγησε ο πρίγκιπας Αλβέρτος στο People. «Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας, αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA