Μενού
  • Α-
  • Α+

Βουλευτής των Εργατικών στη Βρετανία αποφάσισε να πάει σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου με τον 3 μηνών γιο της και όπως καταγγέλλει της είπαν πως απαγορεύεται. Η Στέλλα Κρέιζι υποστηρίζει πως «δεν μπορεί να συνδυαστεί η πολιτική και η μητρότητα». 

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Απομάκρυναν από το δημαρχείο στη Νέα Υόρκη το άγαλμα του προέδρου Τόμας Τζέφερσον

Η βουλευτής των Εργατικών είπε στο BBC ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί στο κοινοβούλιο με την κόρη της και δεν της είχε γίνει κάποια παρατήρηση. Την Τρίτη, αποφάσισε να πάρει στη συνεδρίαση των 3 μηνών μωρό της που ακόμα θηλάζει, αλλά έλαβε ένα email από την πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων Έλενορ Λενγκ η οποία την ενημέρωνε πως οι «κανόνες λειτουργίας και ευγένειας» έχουν αλλάξει και τα παιδιά δεν επιτρέπονται. 

https://twitter.com/stellacreasy/status/1463275914217893901?ref_src=twsrc^tfw

Ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ σχολίασε την απαγόρευση τονίζοντας πως «οι πολιτικοί πρέπει να φέρουμε το επάγγελμά μας στον μοντέρνο κόσμο» ωστόσο τους κανόνες τους αποφασίσει η Βουλή των Κοινοτήτων. Για την ιστορία, οι «κανόνες λειτουργίας και ευγένειας» άλλαξαν τον Σεπτέμβριο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA