Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λος Αντζελες: Πυροσβέστης ενοχλήθηκε από το ειδοποιητήριο εμβολιασμού και το χρησιμοποίησε στην τουαλέτα

Οι πυροσβέστες στο Λος Άντζελες καλούνται να εμβολιαστούν μέχρι 18 Δεκεμβρίου, ειδάλλως εξαναγκάζονται σε άδεια άνευ αποδοχών, μέχρι να συμμορφωθούν με το νομοθετικό πλάισιο

Πηγή: Unsplash
Πηγή: Unsplash

Την επιστολή μη συμμόρφωσης με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊό αξιοποίησε για άλλη χρήση ένας πυροσβέστης από το Λος Άντζελες, ο οποίος, ίσως ενοχλημένος από το ειδοποιητήριο, το χρησιμοποίησε στην τουαλέτα. Το δημόσιο έγγραφο ήταν εμφανώς λερωμένο με ακαθαρσίες, σύμφωνα με το RT.

Ο πυροσβέστες είναι πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες «ακατάλληλων πράξεων». Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του πυροσβεστικού σώματος του Λος Άντζελες, φανερά ενοχλημένοι από το περιστατικό που πήρε διαστάσεις, απαιτούν λήψη αποφάσεων για το εν λόγω περιστατικό, καθώς, όπως λένε «κανείς δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται με τόσο ενοχλητικό και απειλητικό τρόπο».

. Το γραφείο του δημάρχου του Λος Άντζελες, με τη σειρά του, εξέφρασε την ελπίδα ότι «η ηγεσία της πυροσβεστικής θα χειριστεί οριστικά αυτό το θέμα και θα καταστήσει σαφές ότι αυτές οι φρικτές ενέργειες δεν θα παρεμποδίζουν την επιβολή των κανόνων που έχουμε θέσει σε εφαρμογή για να σώζουμε ζωές».

Οι πυροσβέστες στο Λος Άντζελες καλούνται να εμβολιαστούν μέχρι 18 Δεκεμβρίου, ειδάλλως εξαναγκάζονται σε άδεια άνευ αποδοχών, μέχρι να συμμορφωθούν με το νομοθετικό πλαίσιο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Λος Άντζελες #πυροσβέστες #Κορονοϊός #εμβολιασμός

Best of Internet