Μενού
  • Α-
  • Α+

Έπειθε τις ασθενείς του να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του καθώς έτσι θα θεραπεύονταν από τη μόλυνση με τον ιό HPV! Η απίστευτη φάμπρικα που είχε στήσει γνωστός Ιταλός γυναικολόγος αποκαλύφθηκε σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση, καθώς εκπομπή τον έπιασε στα πράσα να ετοιμάζεται να εφαρμόσει... τη θεραπεία του σε δωμάτιο ξενοδοχείου! Η εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης Le Iene είχε λάβει καταγγελίες για τον συγκεκριμένο γιατρό και τον έβαλε στο στόχαστρο της έρευνά της. Ο 60χρονος Δρ. Τζιοβάνι Μινιέλο από το Μπάρι της Ιταλίας με το παρατσούκλι «Δρ. Μαγικός Αυλός», εξαπατούσε γυναίκες πελάτες του που πήγαιναν για εξέταση για τον ιό HPV που μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο γιατρός έπεσε στα δίχτυα της εκπομπής, όταν μία ηθοποιός που παρίστανε την ασθενή δέχθηκε την πρόταση του. Συγκεκριμένα παρότι το τεστ ΠΑΠ που υποβλήθηκε η γυναίκα, ήταν αρνητικό, ο γυναικολόγος την ενημέρωσε πως θα μπορούσε να αποκτήσει ανοσία από τον ιό κάνοντας σεξ μαζί του, «γιατί ήταν εμβολιασμένος»! «Εχω σώσει πολλές γυναίκες από καρκίνο. Όλες όσες είχαν επαφή μαζί μου βγήκαν έπειτα αρνητικές», φέρεται να είπε ο Μινιέλο στην 33χρονη που τον επισκέφθηκε με την αιτιολογία πως δεν μπορούσε να μείνει έγκυος. Εκείνος την ενημέρωσε πως είχε σημάδια HPV, παρά το αρνητικό τεστ Παπανικολάου. 

Σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Όπως αναφέρεται, ο γιατρός της είπε ότι είχε «λευκές κηλίδες» στον τράχηλό της, που έδειχναν την παρουσία του HPV. Στη συνέχεια της πρότεινε να κάνει σεξ μαζί του καθώς όπως ισχυρίστηκε η σεξουαλική επαφή με κάποιον σαν αυτόν που είχε εμβολιαστεί θα της έδινε ανοσία και προσφέρθηκε να δει αν μπορούσε να την ανοσοποιήσει.

Στη συνέχεια, η μυστική ηθοποιός συμφώνησε να τον συναντήσει σε ένα ξενοδοχείο, όπου τη διαβεβαίωσε και πάλι καθώς γδύνονταν ότι στη συνέχεια θα απαλλαγεί από τον ιό. Ενώ ήταν εκεί, όταν ρώτησε για προστασία, της είπε ότι ήταν άσκοπο καθώς δεν θα είχε όφελος από τα αντισώματα αν φορούσε προφυλακτικό.   Ωστόσο πριν την πράξη, ένας δημοσιογράφος μπήκε στο δωμάτιο και αιφνιδίασε τον ημίγυμνο γιατρό, ο οποίος φέρεται να είπε: «Το κάνω για την επιστήμη μου - και για τους άλλους ανθρώπους που έχω σώσει».

«Πρότεινα μόνο μια εναλλακτική θεραπεία»

Μέσω του δικηγόρου του, ο Μινιέλο είπε: «Εγώ, που έχω θεραπεύσει με επιτυχία εκατοντάδες γυναίκες για περισσότερα από 40 χρόνια… Πρότεινα μόνο μια εναλλακτική θεραπεία που έχει αποφέρει αποτελέσματα», προσθέτοντας ότι ποτέ δεν ανάγκασε τις γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του. Ως αποτέλεσμα της τηλεοπτικής έρευνας, 15 άλλες γυναίκες εμφανίστηκαν και ισχυρίστηκαν ότι ήταν επίσης θύματα του γιατρού και της θαυματουργής του σεξουαλικής θεραπείας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA