Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για τον Ερίκ Ζεμούρ, τον ακροδεξιό τηλεσχολιαστή που σκέφτεται να κατέβει στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας και έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις με τις ακραίες απόψεις και συμπεριφορές του κατά περιόδους. Ο Ερίκ Ζεμούρ λοιπόν αποφάσισε να κάνει περιοδεία στην Μασσαλία, όπου όμως η υποδοχή που έτυχε δεν τη λες και πολύ φιλική...

Ισα ίσα, ο Γάλλος τηλεσχολιαστής, που έχει γίνει το αντίπαλον δέος της Μαρίν Λεπέν, βρέθηκε αντιμέτωπος με δεκάδες πολίτες που αντιδρούσαν στην επίσκεψή του. Μάλιστα, η βόλτα του Ερίκ Ζεμούρ στα σοκάκια της Μασσαλίας χθες Παρασκευή διήρκησε μόλις 15 λεπτά, καθώς έγινε σε άδειους δρόμους και υπό τις αποδοκιμασίες διαδηλωτών που του φώναζαν «κρύψου». Σύμφωνα με το BFMTV, ακούγονταν κραυγές διαδηλωτών που φώναζαν «Ζεμούρ, φύγε από την αντιρατσιστική Μασσαλία». «Δεν είναι Μασσαλιώτες, είναι φανατισμένοι», απάντησε από την πλευρά του ο Ερίκ Ζεμούρ.

Εκεί όμως που ο Ερίκ Ζεμούρ έχασε την ψυχραιμία του ήταν έξω από εστιατόριο της πόλης και καθώς είχε ήδη επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του προκειμένου να αποχωρήσει. Οπως αναφέρει το AFP, μια γυναίκα πλησίασε υποστηρίζοντας πως είναι οπαδός του και όταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο του έκανε μια απρεπή χειρονομία, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο.

Εκείνο όμως που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι πως ο τηλεσχολιαστής φρόντισε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, υψώνοντας και εκείνος το μεσαίο δάχτυλο και σχολιάζοντας: «Και ακόμη πιο βαθιά». Μάλιστα, η σύμβουλός του ξέσπασε στα γέλια με το σχόλιο του Ζεμούρ, όπως ισχυρίζονται οι φωτογράφοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Επιπλέον, η προγραμματισμένη για το Σάββατο επίσκεψη του Ερίκ Ζεμούρ στην ιχθυόσκαλα στο Παλιό Λιμάνι ακυρώθηκε λόγω της βροχής και της παρουσίας διαδηλωτών, σύμφωνα με το περιβάλλον του. Η περιοδεία έληξε τόσο άβολα όσο ξεκίνησε, με τον Ερίκ Ζεμούρ να σπεύδει να προλάβει το τρένο στον σταθμό της Μασσαλίας υπό τις αποδοκιμασίες συγκεντρωμένου πλήθους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA