Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ελον Μασκ: Με e-mail ενημερώνει τους εργαζόμενους της Tesla πώς πρέπει να δουλέψουν

Σε αυτό το e-mail ο Ελον Μασκ ζητεί από τους εργαζόμενους της εταιρείας τους να βρουν τρόπους για να μειωθεί το κόστος παράδοσης των οχημάτων στους πελάτες. Το e-mail που έστειλε ο Ελον Μασκ δημοσίευσε το CNBC

Ίλον Μασκ
Ίλον Μασκ

Νέο e-mail έστειλε στους υπαλλήλους της εταιρείας του ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Ελον Μασκ. Σε αυτό το e-mail ο Ελον Μασκ ζητεί από τους εργαζόμενους της εταιρείας τους να βρουν τρόπους για να μειωθεί το κόστος παράδοσης των οχημάτων στους πελάτες. Το e-mail που έστειλε ο Ελον Μασκ δημοσίευσε το CNBC.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Ουρές για φθηνό ψωμί - 200 τουρκικές λίρες ο βασικός μισθός αλλά ο Ερντογάν «βλέπει» σχέδιο

Ακολουθεί το e-mail που έστειλε ο Ελον Μασκ στους εργαζόμενους της Tesla:

«Θέμα: Παραδόσεις τέταρτο τρίμηνο έναντι αποδοτικότητας κόστους
Ημερομηνία: 26 Νοεμβρίου 2021

Σύμφωνα με το e-mail μου πριν από αρκετές εβδομάδες, η εστίασή μας αυτό το τρίμηνο θα πρέπει να είναι η ελαχιστοποίηση του κόστους των παραδόσεων αντί να δαπανώνται πολλά για υπερωρίες και προσωρινούς εργολάβους μόνο και μόνο για να φτάσουν τα αυτοκίνητα στο 4ο τρίμηνο.

Αυτό που συνέβη ιστορικά είναι ότι σπριντάρουμε σαν τρελοί στο τέλος του τριμήνου για να μεγιστοποιήσουμε τις παραδόσεις, αλλά στη συνέχεια οι παραδόσεις μειώνονται μαζικά τις πρώτες εβδομάδες του επόμενου τριμήνου. Στην πραγματικότητα, σε μια περίοδο έξι μηνών, δεν θα έχουμε παραδώσει επιπλέον αυτοκίνητα, αλλά θα έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα και θα έχουμε καεί για να επιταχύνουμε τις παραδόσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάθε τριμήνου.

Θα έχουμε ακόμα ένα αρκετά μεγάλο κύμα παραδόσεων τις τελευταίες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, καθώς δεν έχουμε ακόμη υψηλό όγκο παραγωγής ούτε στην Ευρώπη ούτε στο Τέξας, πράγμα που σημαίνει πολλά αυτοκίνητα σε πλοία από την Κίνα στην Ευρώπη και σε φορτηγά [ και/ή] σιδηροδρομικές γραμμές από την Καλιφόρνια στην Ανατολική Ακτή που φτάνουν αργά το τρίμηνο. Αλλά παρόλα αυτά είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσουμε να μειώνουμε το μέγεθος του κύματος προς όφελος ενός πιο σταθερού και αποτελεσματικότερου ρυθμού παραδόσεων.

Η σωστή αρχή είναι η λήψη της πιο αποτελεσματικής δράσης, σαν να μην διαπραγματευόμαστε δημόσια και να μην υπάρχει η έννοια του «τέλους τριμήνου».

Ευχαριστώ,
Ελον»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Έλον Μασκ #εργαζόμενοι #Tesla

Best of Internet