Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νέο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Chrisropher Andersen θα προκαλέσει ξανά αναταραχές στη βασιλική οικογένεια, καθώς - επικαλούμενος πηγή ένα άτομο πολύ κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια - αποκαλύπτει πως ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο άνθρωπος που ανησυχούσε για το χρώμα δέρματος του παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η δεύτερη είναι μαύρη. 

Διαβάστε ακόμη: Adele: Τα έσοδα από τη συνέντευξή της στην Oprah «έσβησαν» τους πολυσυζητημένους Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

«Αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζει το παιδί» φέρεται να είπε, σύμφωνα με το Page Six, ο πρίγκιπας Κάρολος, απευθυνόμενος στην σύζυγό του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Καμίλα φέρεται να ξαφνιάστηκε από την παρατήρηση και να απαντά «φαντάζομαι θα είναι πανέμορφο, είμαι σίγουρη γι’ αυτό». Τότε ο πρίγκιπας Κάρολος, κατά τον συγγραφέα Christopher Andersen, φέρεται να είπε «εννοώ ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το χρώμα της επιδερμίδας του παιδιού;». Ο εν λόγω διάλογος, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στις 27 Νοεμβρίου 2017. Ο συγγραφέας δεν αποκαλύπτει αν αυτός είναι ο βασικός λόγος του Meghxit. 

Σύμφωνα μάλιστα με τον Αμερικανό συγγραφέα, η απορία αυτή του πρίγκιπα Καρόλου στη συνέχεια διαστρεβλώθηκε από άτομα προκειμένου να αποκτήσει μια ρατσιστική χροιά μέχρι να φτάσει στα αυτά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα, αυτά τα άτομα – κατά τον συγγραφέα – προέρχονται από μια ομάδα υψηλόβαθμων συμβούλων του παλατιού που αποκαλούνται «οι άνδρες στα γκρι».

To βιβλίο φέρει τον τίτλο: «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» και δεν παραλείπει να σχολιάσει ότι είχε ενοχλήσει έντονα και τον πρίγκιπα Χάρι με τον Κάρολο να του εξηγεί πως «είναι υπερβολικά ευαίσθητος». 

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου, πάντως, σχολίασε στην New York Post ότι «οι ισχυρισμοί του συγγραφέα είναι προϊόν φαντασίας και δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA