Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η ζωή μου καταστράφηκε» δηλώνει ο άνδρας από την Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας που πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έχοντας φορέσει... ψεύτικο χέρι σιλικόνης. Ο 57χρονος Γκούιντο Ρούσο είναι οδοντίατρος και είχε ως στόχο να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: «Αρχηγός» των αρνητών μπήκε σε ΜΕΘ και τώρα ζητά να εμβολιαστεί - «Αλλαξε η κοσμοθεωρία μου»

«Φύγετε μου καταστρέψατε τη ζωή», είπε ο Ρούσο σε δημοσιογράφους που τον πλησίασαν για να τους κάνει δηλώσεις, έξω από τη βίλα του στο Pettinengo. «Φύγετε θα καλέσω την αστυνομία» είπε και... εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την New York Post. Για την ιστορία, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 57χρονος απασχολεί τις ιταλικές αρχές. Το 2016,  ο ίδιος και ένας βοηθός οδοντιάτρου κατηγορήθηκαν πως ασκούσαν παράνομα την οδοντιατρική

Το ψεύτικο χέρι 

Ο 57χρονος είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο και έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το.

Στόχος του 50χρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το εμβόλιο. Προσπάθησε, μάλιστα να πείσει την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια». «Δεν θέλω να εμβολιαστώ αλλά πρέπει να δουλέψω» είπε στη νοσοκόμα Φιλίππα Μπούα.  «Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA