Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο, έχει ήδη έναν μικρό γιο τον Wilfred, ο οποίος γεννήθηκε πέρυσι. Εκπρόσωπος της πρωθυπουργίας δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός και η κυρία Τζόνσον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση ενός υγιούς κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα.

«Και η μητέρα και η κόρη πάνε πολύ καλά. Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα γυναικολόγων του NHS για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους». Ο Τζόνσον πάντα αρνιόταν να μιλήσει για την ιδιωτική του ζωή παρά τις εικασίες για χρόνια για το πόσα παιδιά έχει. Τον Σεπτέμβριο, τελικά εμφανίστηκε να επιβεβαιώνει ότι είχε έξι παιδιά σε μια συνέντευξη σε ένα ταξίδι του στη Νέα Υόρκη. Σε ερώτηση της εκπομπής Today του NBC αν έχει έξι παιδιά, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Ναι».

Και πρόσθεσε: «Είναι φανταστικό, είναι φανταστικό, είναι πολλή δουλειά, θα σου πω τόσο πολύ, αλλά το λατρεύω, το λατρεύω απολύτως. Και αλλάζω πολλές πάνες, σε περίπτωση που κάποιος... το κάνω».

https://twitter.com/SkyNews/status/1468886563446734849?ref_src=twsrc^tfw

Ο κ. Τζόνσον έχει επτά παιδιά: Την Λάρα, τον Μάιλο, την Κάσια και τον Θίοντορ με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ. Η Στέφανι γεννήθηκε ύστερα από μια σχέση του πρωθυπουργού της Βρετανίας το 2009 κι ο Γουίλφρεντ με το νέο κοριτσάκι είναι καρποί του έρωτά του με την Κάρι.

Τα καλά νέα για το ζευγάρι έρχονται μετά από μια θλιβερή εβδομάδα για τον πρωθυπουργό, καθώς αντιμετώπισε δριμεία κριτική για κορονοπάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ πέρυσι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA