Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εχει φύγει το παιδί», είναι η πιο συνηθισμένη απάντηση που δίνουν από τις επιχειρήσεις εστίασης στους πελάτες σχετικά με τις αργοπορημένες τηλεφωνικές παραγγελίες φαγητού. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως... αυτή η δικαιολογία δεν υφίσταται. Η Uber Eats συνεργάστηκε με Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία για να γίνει η πρώτη εταιρεία που παρέδωσε φαγητό στο διάστημα και συγκεκριμένα στους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Τέλος το αλκοόλ, κλείνουν πισίνες και γυμναστήρια, υποχρεωτική η τηλεργασία στη Νορβηγία

Το ταξίδι του δισεκατομμυριούχου Ιάπωνα επιχειρηματία Yusaku Maezawa στο διάστημα συγκεντρώνει μεγάλη προσοχή. Ο Maezawa έφτασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου για ένα ταξίδι 12 ημερών, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ολοκληρώσει 100 δοκιμασίες στο διάστημα, συμπεριλαμβανομένου κι ενός παιχνιδιού μπάντμιντον

Ο επιχειρηματίας που ίδρυσε το μεγαλύτερο διαδικτυακό εμπορικό κέντρο της Ιαπωνίας, το 1998, βοήθησε τώρα την Uber Eats να σημειώσει ένα ρεκόρ, ως η πρώτη πλατφόρμα παράδοσης φαγητού που στέλνει φαγητό στο διάστημα. Η Uber Eats έκανε το αδιανόητο: παρέδωσε με επιτυχία φαγητό από τη Γη στο διάστημα, προσφέροντας ένα πλούσιο γεύμα στους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA