Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία, γύρω από την κατάσταση της υγείας του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από τις αποκαλύψεις οικονομολόγου που βρίσκεται στην αντιπολίτευση και αναφέρει πως ο Ερντογάν στέκεται όρθιος με τη χρήση μορφίνης και διαβάζει τους λόγους τους μέσα από χαρτί, καθώς ο εγκέφαλός του δεν μπορεί να σκεφτεί

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Νέος χαμός στη Βουλή - Γέμισε πορτοκάλια και είδη σούπερ μάρκετ

Οι δηλώσεις του καθηγητή Οικονομικών και συγγραφέα, Ιμπραήμ Οζτούρκ που αντιπολιτεύεται τον Ερντογάν, προκαλούν αίσθηση, γύρω από την κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου.Οι ισχυρισμοί έγιναν στο διαδικτυακό κανάλι Moonstar TV, το οποίο ανήκει σε Τούρκους εξόριστους δημοσιογράφους και ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει καμία νέα φράση ή λόγος για να μπορεί πει πια ο Ερντογάν στην τουρκική κοινωνία. Δεν υπάρχει ηθική ανωτερότητα, νομικά έχει καταρρεύσει, θρησκευτικά έχει καταρρεύσει και το κύρος του έχει καταρρεύσει», σχολίασε αρχικά ο Οζτούρκ και στη συνέχεια έριξε τη «βόμβα» μεγατόνων:

«Αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν δεν ζει»

«Να αναφέρω κάτι που μου είπε κάποιος κοντινός του. Μου είπε πως ''Μα δάσκαλε ο Έρντογάν δεν ζει πια. Ο Ερντογάν είναι πια νεκρός, νεκρός. Κρατιέται όρθιος με μορφίνη και διαβάζει απλά το χαρτί που του βάζουν μπροστά του να διαβάσει.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που φτάσει να μην μπορεί να το διαβάσει, δεν πρέπει να ανοίγει το στόμα του γιατί λέει ανοησίες. Όταν διαβάσει εκείνο το χαρτί θεωρείται επιτυχία. Αυτή την στιγμή δάσκαλε ο Ερντογάν δεν ζει''», δήλωσε ο Οζτούρκ (η δήλωση βρίσκεται από το 1:45 και μετά στο βίντεο).

Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί πως ο Ιμπραήμ Οζτούρκ θεωρείται «κόκκινο πανί» για την κυβέρνηση Ερτογάν, που τον κατηγορεί για διασυνδέσεις με το δίκτυο του Ιμάμη, Φετουλάχ Γκιουλέν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA