Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χωρισμός με την Κιμ Καρντάσιαν έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης του Κάνιε Γουέστ, καθώς προσπαθεί να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη μέσω των εταιρειών και της ακίνητης περιουσίας του. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό «032c». Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει.

Διαβάστε ακόμη: Lamanif για τη διαρροή δικών του βίντεο: «Μου έχει μείνει το στίγμα», λέει ο τράπερ

«Είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει» είπε και πρόσθσε: «Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό». «Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες. Οικοδομούμε αυτό το ορφανοτροφείο και θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας» σημείωσε.«Θα έπρεπε να είναι σαν μια κοινότητα καλλιτεχνών. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο» ανέφερε ο ίδιος.

https://twitter.com/raptvcom/status/1472645437639348226?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις δικές του εταιρείες για να παράσχει εκπαίδευση, θέσεις εργασίας και στέγαση σε όσους έχουν ανάγκη. Δεσμεύθηκε να «επιλύσει τα προβλήματα της έλλειψης στέγης και τροφής» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας τον περασμένο Νοέμβριο επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε χώρους στάθμευσης».Στην ίδια συνέντευξη ο γνωστός ράπερ μίλησε και για την επερχόμενη συναυλία που προγραμματίζει. Θα έχει τίτλο «The Funeral Rehearsal Of Kanye West», με τον ίδιο να δηλώνει: «Είναι ο θάνατος του εγώ που μας χωρίζει… είναι η γέννηση της ανθρωπότητας. Οι καλλιτέχνες πρέπει να σχεδιάζουν τις δικές τους πρόβες κηδείας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA