Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους δρόμους βγήκαν οι υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - μετά την άνοδο της αξίας της τουρκικής λίρας. Συγκεκριμένα, στην πόλη Μαλάτεια, που βρίσκεται στην ανατολική Τουρκία, αρκετοί ήταν οι υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους, φώναξαν συνθήματα και χόρεψαν. Με νταούλια, την ώρα που οι περισσότεροι Τούρκοι πεινούν, κάποιοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και φίλησαν τις εικόνες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Διαβάστε ακόμη: Πλώρη για να «κατακτήσει» την Αφρική βάζει ο Ερντογάν - Το «κρυφό» σχέδιο των Τούρκων

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media, οι συγκεκριμένοι Τούρκοι πολίτες φώναζαν το σύνθημα: «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» ενώ κάποιος άλλος φωνάζει: «Ταγίπ μπαμπάς-Ταγίπ Μπαμπάς». Στο βίντεο κάποιοι φτάνουν ακόμη και στο σημείο να κάψουν μαϊμού δολάρια.

https://twitter.com/ay_moon_ay/status/1473251949059489799?ref_src=twsrc^tfw

Βέβαια, τα βίντεο αυτά κάνουν τον γύρο με αρκετούς χρήστες που το αναπαράγουν να λένε: «Πείτε το στην αντιπολίτευση. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του Ερντογάν, που όντας ανίκανοι να ξεχωρίσουν δύο γαϊδάρων άχυρο, υπακούν σε ό,τι τους λέει και χειροκροτούν ότι κι αν πει. Ανάλογα πρέπει να κάνoυν τις κινήσεις τους», αναφέρουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι σε δυσμενή θέση, γιατί οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία με αρκετούς να κάνουν ουρές στα ανταλλακτήρια για να σώσουν τις λιγοστές περιουσίες τους είναι πραγματικότητα, που ουδείς μπορεί να παραβλέψει... 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA