ΔΙΕΘΝΗ
22/12/2021 23:49

Πιστοποιητικό εμβολιασμού - Βέλγιο: Εκανε 9 εμβόλια για άλλους και πληρωνόταν

Κάποιοι από τους εργαζόμενους συνειδητοποίησαν ότι τον είχαν ξαναδεί και έπειτα από έρευνα κατέληξαν ότι είχε εμβολιαστεί ήδη οκτώ φορές με διαφορετικές ταυτότητες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «L'Avenir» - Εκτιμάται ότι έλαβε αμοιβή από εκείνους, στη θέση των οποίων εμβολιάστηκε

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πιστοποιητικό εμβολιασμού - Βέλγιο: Εκανε 9 εμβόλια για άλλους και πληρωνόταν
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Το φαινόμενο τελικά δεν είναι μόνο ελληνικό. Άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, 19 Δεκεμβρίου σε εμβολιαστικό κέντρο κοντά στο Σαρλερουά του Βελγίου, ενώ ετοιμαζόταν να λάβει την ένατη δόση εμβολίου για τον κορονοϊό. Κάποιοι από τους εργαζόμενους συνειδητοποίησαν ότι τον είχαν ξαναδεί και έπειτα από έρευνα κατέληξαν ότι είχε εμβολιαστεί ήδη οκτώ φορές με διαφορετικές ταυτότητες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «L'Avenir». Εκτιμάται ότι έλαβε αμοιβή από εκείνους, στη θέση των οποίων εμβολιάστηκε.

Εν τω μεταξή μελέτη διαπιστώνει ότι ακόμα και ένας ανεμβολίαστος που δεν είχε προσβληθεί ξανά στο παρελθόν από κορονοϊό και επομένως έχει μηδενική ανοσία, διατρέχει 11% μικρότερο κίνδυνο νοσηλείας αν προσβληθεί από την Όμικρον σε σύγκριση με τη Δέλτα. Για κάποιον που έχει προσβληθεί στο παρελθόν και επομένως έχει αντισώματα κατά του ιού, ο κίνδυνος νοσηλείας λόγω νέας μόλυνσης από την Όμικρον είναι μειωμένος κατά 69% σε σχέση με τη Δέλτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΕΛΓΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ