Μενού
  • Α-
  • Α+

Tις θερμές ευχές του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για ταχεία ανάρρωση, διαβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο υπουργός Υγείας της χώρας, δρ Φαχρετίν Κοτζά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ.

Ο κ. Κοτζά μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης, το ενδιαφέρον του Προέδρου και του ίδιου προσωπικά για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο πλευρό του για οτιδήποτε και αν χρειασθεί.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε νωρίτερα και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, ο οποίος του εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του. 

Υπενθυμίζεται πως, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και έχει ήπια συμπτώματα, ενώ επισκέφτηκε το νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA