Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι άλλο θα σκεφτούν αρνητές για να αποφύγουν οι ίδιοι ή μέλη των οικογενειών τους τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού! Και τι δεν έχουμε ακούσει... για ψεύτικο χέρι, για αιμοστατικό λάστιχο στο μπράτσο για να μην προχωρήσει το φάρμακο του εμβολίου στο αίμα... ήταν φαίνεται η σειρά και για μία απαγωγή! 

Διαβάστε ακόμη: Τζορτζ Φλόιντ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του στο Χιούστον

Ετσι, μια μητέρα στην Ισπανία, τέθηκε υπό κράτηση, επειδή απήγαγε τα παιδιά της ηλικίας 12 και 14 ετών, προκειμένου να εμποδίσει τον πρώην σύζυγό της να τα εμβολιάσει κατά του κορονοϊού, έγραψε το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων. Αξίζει να αναφερθεί πως η Ισπανία είναι μία από τις «πρωταθλήτριες» χώρες στην Ευρώπη σε εμβολιασμούς, καθώς τo 90% των πολιτών άνω των 12 ετών έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Η 46χρονη γυναίκα αναζητείτο από τις αρχές για «απαγωγή ανηλίκων», αφότου κατατέθηκε μήνυση σε βάρος της στις 16 Δεκεμβρίου από τον σύζυγό της, ο οποίος ζει κοντά στη Σεβίλλη, ανέφερε στο AFP δικαστική πηγή. Ο σύζυγος κατήγγειλε ότι είχε χάσει τα ίχνη των παιδιών του και δεν είχε νέα τους από τις αρχές Νοεμβρίου και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι τα απήγαγε για να τον εμποδίσει να τα εμβολιάσει κατά του κορονοϊού.

Με την αστυνομία να την αναζητά, έχοντας εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, η 46χρονη τελικά παραδόθηκε στη δικαιοσύνη, έχοντας μαζί της τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, τα δύο παιδιά, που δεν πήγαιναν σχολείο από τις αρχές Νοεμβρίου, παραδόθηκαν στον πατέρα τους το απόγευμα της Τετάρτης. Η μητέρα τέθηκε υπό κράτηση και θα παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης, συμπλήρωσε η πηγή στο AFP. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA