Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε βαρύ πένθος έχει πέσει τις τελευταίες ώρες η Σινέντ Ο’ Κόνορ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο γιος της, Νέστα Αλι Σέιν Ο’ Κόνορ, έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στα social media. Σύμφωνα με την ανάρτησή της, αφήνει να εννοηθεί ότι αυτοκτόνησεhttps://twitter.com/OhSineady/status/1479606963973632003?ref_src=twsrc^tfw

«Ο όμορφος γιος μου, ο Νέστα Αλι Σέιν Ο’ Κόνορ, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του. Τώρα βρίσκεται με το Θεό. Να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου, σ’ αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε.

Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και δεν έδινε σημεία ζωής.Συγκεκριμένα, αγνοούνταν από την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Τελευταία φορά εθεάθη το πρωί της Παρασκευής (7/1) σε περιοχή του Δουβλίνου αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και σήμερα (8/1) οι αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

https://twitter.com/OhSineady/status/1479635810546819078?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA