Μενού
  • Α-
  • Α+

Αύριο Δευτέρα θα κριθεί τελικά η παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, με το αρμόδιο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο να προχωρά στην εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε κατά της ακύρωσης της βίζας εισόδου στη χώρα επειδή δεν είναι εμβολιασμένος για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί απορρίφθηκε το αίτημα των δικηγόρων της αυστραλιανής κυβέρνησης για διήμερη αναβολή για να καταθέσουν επιπλέον στοιχεία, σε σχέση με όσα παρουσίασαν το Σάββατο οι νομικοί εκπρόσωποι του Σέρβου τενίστα.Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται πληροφορίες προερχόμενες από έγκριτους νομικούς στη Μελβούρνη, δεν είναι σίγουρο αν η απόφαση θα εκδοθεί αυθημερόν.

Διαβάστε ακόμη: Βραζιλία: Βράχος έπεσε πάνω σε τουρίστες - Επτά νεκροί

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να απελαθεί από την Αυστραλία και να μην συμμετάσχει στο Australian Open που ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου, αν χάσει την έφεση που έχει καταθέσει για την απόρριψη της βίζας του από τις Αρχές της Αυστραλίας. Οι δικηγόροι του Σέρβου τενίστα αναμένεται να υποστηρίξουν πως ο πελάτης τους βρέθηκε θετικός στην Covid - 19 στις 16 Δεκεμβρίου και έτσι του χορηγήθηκε νόμιμα βίζα και ιατρική εξαίρεση από την οργανωτική επιτροπή του Australian Open. Ωστόσο όπως αποκάλυψαν αναρτήσεις σε social media τις ίδιες ημέρες συμμετείχε σε εκδηλώσεις χωρίς μάλιστα κανένα μέτρο προστασίας.

Στο μεταξύ, ο Κρεγκ Τάιλι, CEO της Tennis Australia και διευθυντής αγώνων του Australian Open, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομοσπονδία της χώρας δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση για τον σάλο που έχει προκληθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. «Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις πληροφορίες και θα το κάνουμε. Επιλέξαμε σε αυτή τη φάση να μην δημοσιοποιούμε πολλές πληροφορίες γιατί εκκρεμεί το δικαστήριο τη Δευτέρα. Από τη στιγμη που γίνει, θα πούμε περισσότερα. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ομάδα μας έχει κάνει απίστευτη δουλειά και έχει κάνει ό,τι μπορούσε σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που της έχουν δοθεί» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA